Ήρθε ο καιρός να εκτεθούν ουσιαστικά όλοι αυτοί που τόσα χρόνια ευνοήθηκαν από το κόμμα.

11/04/2012 0

Στις επερχόμενες εκλογές θα κριθούν πολλά, θα αποφασίσουμε για το μέλλον μας, αλλά και για το μέλλον των παιδιών μας. Θα κληθούμε, μακριά από συναισθηματισμούς, μακριά από πρόσκαιρες απογοητεύσεις να αποφασίσουμε σε ποια Ελλάδα θέλουμε να ζήσουμε και σε ποιους θα εμπιστευθούμε αυτήν τη νέα Ελλάδα.

Οι αφορισμοί και οι στρογγυλεμένες θέσεις είναι ευκαιριακού τύπου κι εξυπηρετούν πολύ συγκεκριμένα συμφέροντα. Δεν μπορούμε να είμαστε λίγο από όλα και λίγο με όλους. Δε χωράνε θέσεις φόβου στο διαμορφούμενο σκηνικό.

Όσο περνάvε οι μέρες πέφτουν οι μάσκες από τους όψιμους σωτήρες της χώρας μας. Οι φιλότιμες προσπάθειες ορισμένων να μας πείσουν ότι πρεσβεύουν το νέο και το άφθαρτο καταρρέει. Είναι τα καλύτερα δεκανίκια του συστήματος και οι αποκαλύψεις που καθημερινά έρχονται στο φως, δείχνουν το σκοτεινό τους ρόλο.

Αλήθεια όλα τα νέα αυτά κόμματα που εμφανίστηκαν που βρήκαν τα λεφτά για την προεκλογική τους εκστρατεία;

Σε αυτές τις εκλογές οφείλουν όλοι να στρατευτούν με το κάλεσμα του Σαμαρά για πανστρατιά. Πολύ περισσότερο όλοι αυτοί που τόσα χρόνια κέρδισαν από το κόμμα, βρέθηκαν σε θέσεις με τις οποίες το κόμμα τους τίμησε. Περιφερειάρχες, Δήμαρχοι και όλοι όσοι έχουν εκλεγεί με τη σημαία και τη βοήθεια του κόμματος οφείλουν να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα και να εκθέσουν ουσιαστικά τους εαυτούς τους.

Να είναι σίγουροι πως και αυτοί θα κριθούν σε αυτόν τον αγώνα.

Ας κάνουμε όλοι τις επιλογές μας, αλλά κυρίως ας τοποθετηθούμε όλοι ξεκάθαρα.