Ανακοίνωση ντροπή από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το θάνατο των δύο νέων παιδιών.

02/11/2013 0

ΑΝΤΑΡΣΥΑΜε μια γελοία ανακοίνωση οι λεγόμενοι “αντιφασίστες” όχι μόνο δεν καταδικάζουν ξεκάθαρα τη σημερινή εγκληματική ενέργεια και γενικότερα τη βία από όπου και αν προέρχεται, αλλά σπεύδουν να μιλήσουν για προβοκάτσια εναντίον της αριστεράς!

Καμία εντύπωση δε μας κάνει πλέον οποιαδήποτε ανακοίνωση από τη συγκεκριμένη άμορφη μάζα ανθρώπων,καθώς είναι οι ίδιοι τιποτένιοι τύποι οι οποίοι έκοβαν βόλτες έξω από τη φλεγόμενη τράπεζα της marfin το 2010, είναι ίδιοι που τάσσονταν πριν από λίγο καιρό υπέρ των δραπετών των φυλακών Τρικάλων (Μαριάν Κόλα & Σια) και είναι αυτοί που πάντα σπεύδουν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα όταν στις πορείες τους καίγονται περιουσίες και καταστρέφονται οικογένειες, στο όνομα της ισότητας και της καταπολέμησης του φασισμού.

Φυσικά για συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων, ούτε λόγος!

Γιατί για τους “αντιφασίστες” άνθρωποι είναι μόνο οι αριστεροί.

Η ανακοίνωση:

Για την επίθεση στο Νέο Ηράκλειο

Η επαγγελματικού τύπου δολοφονική επίθεση κατά μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο λειτουργεί αντικειμενικά ως μια μεγάλη προβοκάτσια υπέρ της κυβέρνησης και του κράτους, εξυπηρετεί τα σχέδια αντιδραστικής θωράκισης του συστήματος με όπλο και την ανιστόρητη θεωρία των «δύο άκρων». Όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει το φασισμό, αλλά τον ενισχύει πολύπλευρα. Ο φασισμός κτυπιέται μόνο μέσα από τον μαζικό αγώνα των εργαζομένων και της νεολαίας, στις γειτονιές, τα σχολεία, στους χώρους δουλειάς.
Η συγκεκριμένη εγκληματική ενέργεια, από οπουδήποτε κι αν προέρχεται, είναι εχθρική και ξένη προς το μαζικό κίνημα και την Αριστερά. Η Αριστερά ούτε με πρακτικές “ξεκαθαρίσματος λογαριασμών” έχει σχέση, ούτε με εν ψυχρώ δολοφονίες.
Η εγκληματική επίθεση βρήκε σαν έτοιμους από καιρό την κυβέρνηση και τους υποστηρικτές της στα ΜΜΕ για να αναστυλώσουν την θεωρία των «δύο άκρων». Γίνεται προσπάθεια να εξισορροπηθεί η εγκληματική δράση διαρκείας των νεοναζί της Χρυσής Αυγής και να εμφανισθεί η άθλια συγκυβέρνηση και το κράτος του αστυνόμου ως εγγυητής της σταθερότητας.
Όσες προβοκάτσιες όμως και να οργανώσουν δεν μπορούν να πείσουν κανέναν ότι οι δολοφόνοι του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάντ Λουκμάν έγιναν ξαφνικά θύματα. Είναι πλέον γνωστοί οι δεσμοί της δολοφονικής οργάνωσης με τον υπόκοσμο, με κάθε είδους μηχανισμό που έχει πρόσβαση σε όπλα, από την αστυνομία μέχρι τα κυκλώματα των εφοπλιστών τύπου Πάλλη. Ας κοιτάξουν πρώτα προς τα εκεί όσοι έσπευσαν να δουν την Αριστερά πίσω από την επίθεση.

Η Αριστερά και το λαϊκό κίνημα δεν πρόκειται να πτοηθούν, ούτε να τρομοκρατηθούν. Μαζικά, αποφασιστικά, στους δρόμους του αγώνα συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τον αγώνα για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής και της πολύπλευρης τρομοκρατίας, που τελικά όπως έχει δείξει η ιστορία κρύβει το «βαθύ κράτος».

πηγή: http://www.antarsya.gr/