Θέλεις την αλήθεια για τις εκλογές προέδρου στη ΝΔ; Διάβασε με δική σου ευθύνη!

30/11/2015 0

ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣΨηφοφόρε της κεντροδεξιάς, αν ακόμη δεν καταλαβαίνεις τι γίνεται με την εκλογή προέδρου στη Νέα Δημοκρατία τότε η πολιτική είναι ένα σπορ που δεν σου ταιριάζει. Με τόσα ψέματα που ντύθηκαν οι λέξεις σου δίνω δίκιο αν δεν κατάλαβες στις 22 Νοεμβρίου ποιος ήθελε να μπλοκάρει τη διαδικασία. Πριν μοιραστώ μαζί σου την αλήθεια θα σου δώσω μερικά στοιχεία για να σε βάλω στο κλίμα.

Οι δύο ισχυροί παίκτες στην κούρσα της διαδοχής ήταν από την πρώτη στιγμή και παραμένουν μέχρι σήμερα ο Τζιτζικώστας και ο Μεϊμαράκης.
Ο Τζιτζικώστας είχε ζητήσει η διαδικασία της εκλογής να διεξαχθεί την 1η Νοεμβρίου. Ο Μεϊμαράκης είχε ζητήσει να γίνουν οι εκλογές της ΝΔ στις 22 Δεκεμβρίου.

Ο Τζιτζικώστας πάλεψε εξαρχής για να είναι μια ανοιχτή διαδικασία προτείνοντας δωρεάν συμμετοχή για άνεργους, πολύτεκνους και φοιτητές και αντίτιμο 2 ευρώ για τους υπολοίπους. Ο Μεϊμαράκης πρότεινε αντίτιμο 15 ευρώ και τάχθηκε υπέρ της κλειστής διαδικασίας.

Όταν το σύστημα έπεσε: Η πλευρά Τζιτζικώστα έδωσε μάχη για να συνεχιστεί η διαδικασία με εναλλακτικούς τρόπους. Ο καιρός σε όλη τη χώρα ήταν αίθριος και η συμμετοχή του κόσμου αθρόα. Η πλευρά Μεϊμαράκη ζήτησε την αναβολή της διαδικασίας.

Όταν η διαδικασία αναβλήθηκε: Ο Τζιτζικώστας ζήτησε άμεσα συνάντηση των 4 υποψηφίων και διεξαγωγή της διαδικασίας τις επόμενες Κυριακές. Βουλευτές που στηρίζουν τον Μεϊμαράκη έσπευσαν να ζητήσουν συνέδριο την Άνοιξη και εκλογές για νέο αρχηγό το Καλοκαίρι.

Τώρα που η Vodafone δήλωσε έτοιμη να αναλάβει την ευθύνη για τη διεξαγωγή των εκλογών: Ο Τζιτζικώστας συνέχισε την περιοδεία του θεωρώντας δεδομένη ως ημερομηνία εκλογών τη 13η Δεκεμβρίου. Η πλευρά Μεϊμαράκη δεν δίνει το παρών στην ΚΕΦΕ και προσπαθεί με επιστολές να καθυστερήσει τη διαδικασία.

Οι ίδιες εταιρείες δημοσκοπήσεων που σου είπαν ότι ο Μεϊμαράκης θα κερδίσει τον Τσίπρα στις 21 Σεπτεμβρίου φρόντισαν να σε διαφωτίσουν και πάλι λέγοντας σου ότι ο Μεϊμαράκης στις εκλογές της ΝΔ θα σαρώσει με ποσοστά κοντά στο 70%. Αν τους πιστεύεις σταμάτα το διάβασμα εδώ.

Επειδή νιώθεις ότι σε κοροϊδεύουν θα σου πω μια αλήθεια: Σε κοροϊδεύουν!

Δεν περιγράφω άλλο. Σε βοήθησα να δεις καθαρά. Από εδώ και πέρα είσαι συνυπεύθυνος για τις τύχες της κεντροδεξιάς. Χάλασε κι εσύ τη σούπα τους όπως ο Τζιτζικώστας. Εκείνος έρχεται για να τα αλλάξει όλα. Δεν μπορεί όμως μόνος του. Πρέπει να φωνάξεις κι εσύ μαζί του ότι τα κόλπα τους είναι τόσο παλιά όσο και ιδέες τους. Ζήτα εκλογές για πρόεδρο της ΝΔ εδώ και τώρα.

πηγή: http://www.thestival.gr/