Θ. Καρυπίδης: Ο Τσίπρας φλερτάρει με την διαπλοκή.

06/02/2014 0

ΚΑΡΥΠΙΔΗΣΆλλο ένα “διαμάντι” από τις δημόσιες παρεμβάσεις του Θεόδωρου Καρυπίδη, υποψηφίου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ, “αλιεύτηκε” προσφάτως, βάζοντας κι άλλο κρίκο στην αλυσίδα των προκλητικών δηλώσεών του που έχουν προκαλέσει πανικό στην Κουμουνδούρου.

Ο δημοσιογράφος που έχει δυναμιτίσει τους επικοινωνιακά τους πόντους που κέρδισε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τις υποψηφιότητές του σε Δήμο και Περιφέρεια Αθήνας, με τους Γ. Σακελλαρίδη και Ρ. Δούρου, αντίστοιχα, “συνελήφθη” σε τηλεοπτική εμφάνισή του να εγκαλεί ευθέως τον Αλέξη Τσίπρα ότι “κλείνει” το μάτι στην διαπλοκή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρυπίδης σε εκπομπή του καναλιού Flash Κοζάνης, διερωτάται : ” Δεν είναι πολιτική απόφαση να κάνουμε μια εσωτερική υποτίμηση αγαθών ώστε να ισορροπήσουν οι μισθοί με τα προϊόντα; Γιατί δεν το έκαναν; Γιατί είναι διαπλεκόμενοι, εξαρτημένοι από τα trust και τα συμφέροντα. Αυτό δεν είναι το πρώτο σημείο που θα πρεπε να λέει ο κ. Τσίπρας ως αριστερός ηγέτης;”.

Αμέσως μετά μάλιστα, απευθυνόμενος στον συνομιλητή του, υπαινίσσεται ευθέως ότι η ερώτησή του αποσκοπεί στην …διερεύνηση της αιτίας που ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να αναφερθεί στο ζήτημα.

Το κλίμα για τον κ. Καρυπίδη είναι βαρύτατο ούτως η άλλως μετά τη δημοσιοποίηση των φιλοχρυσαυγίτικων και αντισημιτικών αναφορών του ως εκ τούτου πληθαίνουν τα στελέχη εντός ΣΥΡΙΖΑ που μιλούν πλέον για υποψήφιο “υπό προθεσμία”.

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/watch?v=xUG8bXa8mKk