Μήνυμα Καραμανλή σε γαλάζια στελέχη και βουλευτές.

07/03/2014 0

ΚαραμανλήςΤί είπε ο πρώην πρωθυπουργός για τις εκλογές, το κόμμα και τον Σαμαρά

Το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή εν όψει των κρίσιμων πολιτικών εκλογών του Μαΐου ήταν πως «υποχρέωση όλων μας είναι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση να στηρίξουμε τη ΝΔ και τις επιλογές της, τόσο στις ευρωεκλογές όσο και στην αναμέτρηση για τους δήμους και τις περιφέρειες».

 

Τις τελευταίες ημέρες ο πρώην πρωθυπουργός συναντάται με πολλά «γαλάζια» στελέχη, βουλευτές, αλλά και πρώην υπουργούς στο πολιτικό του γραφείο στην οδό Μαβίλη και αυτό που τους τονίζει με έμφαση είναι η ανάγκη να στηριχθεί η ΝΔ.

 

Οπως γράφει το ΒΗΜΑ για τον κ.Καραμανλή είναι επιβεβλημένη η στήριξη της ΝΔ που αποτελεί, όπως εμμένει να λέει, πυλώνας σταθερότητας της χώρας. Ως εκ τούτου δεν ευσταθούν διάφορες φήμες και σενάρια, όπως τονίζουν σταθεροί συνομιλητές του, ότι ο ίδιος δήθεν στέλνει τελεσίγραφα ή βάζει βέτο ακόμα και για τη συμμετοχή ορισμένων προσώπων στα ψηφοδέλτια του κόμματος για την Αυτοδιοίκηση και τις ευρωεκλογές.

 

«Μακριά από τον Καραμανλή τα σενάρια υπονόμευσης του Σαμαρά» λένε οι γνωρίζοντες και σημειώνουν ότι τα όσα κυκλοφορούν περί δήθεν αρνητικής στάσης του πρώην πρωθυπουργού έναντι της τωρινής ηγεσίας της ΝΔ έχουν στόχο να δημιουργήσουν κλίμα στις σχέσεις του με τον κ. Αντώνη Σαμαρά.

πηγή: http://www.parapolitika.gr/