Μια ανακοίνωση του SUPER -3 για τον Ιβάν, το ΣΥΡΙΖΑ, την πολιτεία και τους υπόλοιπους.

28/03/2018 0

Χρονια πολλά ΑΡΗ ΜΟΥ…
Χρονια πολλά καψούρα μου…
Και χίλια συγγνώμη για τις φορές που σε πληγώσαμε εμείς… Γιατί εσυ δεν μας πλήγωσες ποτέ!!!
Αναλωθήκαμε σαν λαός στην εσωστρέφεια και σε προσωπικούς εγωισμούς αυτοκαταστροφεις του συλλόγου…. Αυτά τελείωσαν πληγώσαμε , πληγωθηκαμε , πάθαμε και μάθαμε….
Αυτή η τραγική περιπέτεια όλα δείχνουν ότι φτάνει στο τέλος της και ο ΑΡΗΣ επανέρχεται στην φυσική του θέση.
Όλα αυτά σε περίεργους καιρούς, συγκυρίες και καταστάσεις. Καταστάσεις που έχουν να κάνουν και έχουν διαμορφωθεί μέσα από φτώχεια και γενικότερα κοινωνική εξαθλίωση. Ένας σάπιος αχταρμάς… θεσμοί απαξιωμένοι ηθικά… Πολιτικοί χλευασμένοι που χάνουν τις και καλά ιδεολογικές τους μάζες. Μάζες βασισμένες σε γεμάτα πορτοφόλια και ρουσφέτια. Σ’ αυτό το σημείο οι πολιτικοί ψάχνουν να βρουν μάζες στον αθλητισμό και τις ομάδες! Έτοιμες μάζες που το ρουσφέτι ισοδυναμεί με έναν τίτλο… Έναν τίτλο που θα φέρει ψήφους…. Πολιτικοί που πουλάν οπαδιλίκι… και παράγοντες που κάνοντας τους λαγούς παράγουν πολιτική συγκεκριμένης προέλευσης και ταυτότητας…. Τίτλοι και μπίζνες τα ανταλλάγματα…. Παράγοντες που πουλώντας οπαδιλίκι παίρνουν μπίζνες για να παράγουν πολιτική. Πολιτικοί που από τον Βόλο και πάνω δηλώνουν παοκ…. και παράγοντες που από τον Βόλο και κάτω δηλώνουν ΣΥΡΙΖΑ. Και σε κοινωνικές εκδηλώσεις στην Θεσσαλονίκη έχουν καλεσμένους επίτιμους ΑΝΕΛ και ΝΔ. Μιλάμε για αθλητικά ιδεώδη που σπάνε κόκκαλα και για ευ αγωνίζεσθαι πολύ υπεράνω. Παράγοντες και εθνοσωτήρες που δίνουν λέει δουλειά.
Οπαδιλίκι που θα μεταφραστεί σε ψήφους.
Πολιτικός σκοπός σας ο παράγοντας στην Μακεδονία να γίνει εθνοσωτήρας( πήρε λέει τον Πούτιν για τους δυο στρατιωτικούς…. σιχαμεροί καπηλευτές των πάντων) δίνοντας δουλειές… αλλά πρέπει να πουλήσεις και οπαδιλίκι με σκοπό να εξαφανίσει κάθε αντίπαλο σύλλογο.
Δώσατε ξενοδοχεία, καπνομάγαζα ( που πουλήθηκαν τζάμπα για να οικονομήσει ο πράκτορας)… Δώσατε το λιμάνι και δεν ξέρουμε τι άλλο θέλετε να δώσετε.
Λες και όλα αυτά αν τα έπαιρνε κάποιος εκτός παοκ δεν θα έκανε προσλήψεις.
Κάποτε είχαμε προσλήψεις βάσει πολιτικών φρονημάτων. Κύριοι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ έρχονται φήμες και καταγγελίες στα αυτιά μας ότι στην Μακεδονία έχουμε πλέον προσλήψεις βάσει οπαδικων φρονημάτων…. Ακούτε εκεί οι αριστεροί στον ΣΥΡΙΖΑ και δεξιοί στους ΑΝΕΛ;;; Και άντε στα ξενοδοχεία σας , στα καπνομαγαζα σας και σε ότι άλλο σας δίνουν δεν τους γουστάρετε τους Αρειανούς. Τους απολυετε η δεν τους προσλαμβάνετε.
Το λιμάνι όμως είναι περιουσιακό στοιχείο της Μακεδονίας και της Θεσσαλονίκης.
Αν διανοηθείτε και εκεί να ακολουθήσετε αυτές τις πρακτικές δεν θα αφήσουμε να μπει ούτε ένα πλοίο και να βγει μισό κοντέινερ… Για αυτό να είστε σίγουροι…
Δώσατε θάρρος στον σωτήρα και ξεσάλωσε…Τον μαλωσατε… θα χασει το ρουσφέτι και σας κάνει μούτρα.
Του δώσατε το δικαίωμα να δημιουργήσει μια αθλητική γενοκτονία στην Μακεδονία και στην Θεσσαλονίκη ειδικότερα. Πρότυπο τους χρονια τώρα ο Ολυμπιακός μόνο που είναι μια κάκιστη απομίμηση και ο ΑΡΗΣ δεν είναι Εθνικός.
Σε μια Μακεδονία φτωχή που όλα αγοράζονται με τα μωβ και γράφουν πάνω μια πόλη μια ομάδα.( ακινητοποιούνται και οι καλικάντζαροι όταν το ακούν).
Σε αυτό βέβαια συμβάλουν και τα ραδιόφωνα της πόλης… Ακούς Κ. Μπουζο και Κ. Ανδρώνη που τον σιγοντάρετε;;; Με μόνο σκοπό φυσικά να δημιουργηθεί μια δικιά σας Ακρόπολη δίπλα στον Λευκό Πυργο.
Τα βάζετε και καλά με την πρωτεύουσα και πάτε να δημιουργήσετε ένα νέο Ροστοφ στην Θεσσαλονίκη με παρόμοιους μηχανισμούς και πρακτικές… ο Στάλιν πραγματικά θα σας ζήλευε… Η θέα του πιστολιού λέει τους πείραξε, τόσα έχουν κάνει στην Αθήνα.
Από αύριο λοιπόν οι αντιδράσεις μας θα είναι δικαιολογημένες γιατί και αυτοί τόσα έχουν κάνει στις ομάδες τις Θεσσαλονίκης.
Κατηγορείτε τα Αθηναϊκά κανάλια και ραδιόφωνα που αφιέρωσαν πολύ χρόνο στην εικόνα του πιστολιού για να θίξουν τον χορηγό σας όταν εσείς διαθέσατε διπλάσιο χρόνο στο άδειο μπουκάλι στην κουρουμπιλια( δεν ξεχνάμε Βασιλοπουλε) για να καταδικάσετε αυτόν που το πέταξε και να στείλετε τον ΑΡΗ εκτός Ευρώπης.
Τώρα που θίγεται ο χορηγός σας και ο σωτήρας της Μακεδονίας αλλάξατε την ρητορική σας και ψήνεται την Θεσσαλονίκη να είναι ενωμένη απέναντι στην πρωτεύουσα. Ποιοι;;;; Εσείς !!!
Προσπαθήσατε λυσσαλέα για το μια πόλη μια ομάδα αλλά σας το ξαναλέμε κελεκια ο ΑΡΗΣ δεν είναι Εθνικός.
Πάρτε το χαμπάρι εσείς δεν θα μιλάτε εκ μέρους της Μακεδονίας. Δεν σας ανήκει ούτε η Μακεδονία ούτε η Θεσσαλονίκη και δεν σας έδωσε κανένας ούτε το δικαίωμα ούτε την εξουσιοδότηση να την εκπροσωπείτε… Άλλωστε δεν έχετε καμία σχέση με την Θεσσαλονίκη.
Όταν διαμαρτύρεστε εκπροσωπείτε τα συμφέροντα του χορηγού σας… τίποτα παραπάνω.

Υ.Γ <<Πατέρα είχες δίκιο >> Μην τους ακούς έλεγες αγόρι μου… είναι ψεύτες και κεμπελιστές… Είναι παιδιά της προπαγάνδας του Μπούζα , των σπορ του βορρά… Είναι αυτοί που οι οπαδικοί τους πατέρες κρέμασαν πανί στο μπαράζ στο Βόλο… Είναι αυτοί που τους διόρισαν από την πρωτεύουσα να το παίξουν καουμπόηδες… Είναι αυτοί που παίρνουν το ξεροκόμματο για εκδούλευση από την Αθήνα (τελικός στη Φιλαδέλφεια ) με το χαμόγελο του Κόκκαλη να καλύπτει όλη την κάμερα… Είναι αυτοί που τους έδωσαν το πρωτάθλημα στα 2300χρονια της Θεσσαλονίκης και την επόμενη χρονια με την ίδια ομάδα βγήκαν 12οι… Είναι αυτοί που χρωστάνε την ύπαρξη τους στους προδότες Τσοχατζόπουλο και Βενιζέλο… Ναι πατέρα δίκιο είχες… Είναι οι ίδιοι που δεν δέχτηκαν να παίξουμε στο Καυτατζόγλειο και λέγαν τι να κάνουμε ο Γκαγκατσης δήλωσε τουμπα όταν τώρα κλαίνε που θα παίξουν στο ΟΑΚΑ με την Αεκ… Ναι πατέρα ξέρω…. Δεν είχαμε ποτέ υπεύθυνο ασφαλείας πρώην διευθυντή της αστυνομικής διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Υ.Γ 2 Για να είμαστε ειλικρινεις σοκαριστική δεν είναι η θέα του όπλου σε έναν που τρέχει σαν παλαβός μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σοκαριστική είναι η ζωή και η καθημερινότητα που βιώνει ο κάθε άνθρωπος στην ζωή του. Με τόσες αυτοκτονίες κάθε μέρα το όπλο μπορεί να αποτελεί και εξιλέωση. Δεν είναι έγκλημα να έχεις πολλά λεφτά ούτε κακό το θέμα είναι πως χρησιμοποιείς την δύναμη αυτή και τι χαρακτήρα διαμορφώνεις μέσα από αυτά. Υποτίθεται ότι σε κάθε κοινωνία με τα χίλια δυο προβλήματα ( αν και δεν είμαστε της εκκλησίας ) όταν σαν άνθρωπος έχεις την ανάγκη να κάθεσαι δεξιά-αριστερά από τον Χριστο η την Παναγία τότε αυτό χαρακτηρίζεται σοκαριστικό και δείχνει τι ακριβώς επιδιώκεις. Εκεί πάει ο κάθε πικραμένος για να ζητήσει την βοήθεια μιας παραπάνω δύναμης που πιστεύει ότι υπάρχει. Είναι το καταφύγιο του κάθε απελπισμένου την ύστατη στιγμή για την οποιαδήποτε άνωθεν ελπίδα. Δεν μπορεί να σηκώνει το βλέμμα του και να βλέπει εσένα εκτός αν είσαι κάτι σε Παΐσιος και εσυ…

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΗ ΕΣΦΙΓΜΕΝΟΥ

Υ.Γ 3 Από ποτέ οι γιωταδες έχουν και φύλλα πορείας;;;

ΑΡΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ
30 ΧΡΟΝΙΑ SUPER 3