Οι άνθρωποι-κλειδιά της ΝΔ στην Ελλάδα – Ποιους όρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

29/01/2016 0

ΣΥΝΕΔΡΙΟΑνθρώπους-κλειδιά τοποθέτησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, σε κρίσιμα πόστα του κόμματος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στελέχωσε τον κομβικό Οργανωτικό τομέα, ορίζοντας υπεύθυνους σε ολόκληρη την Ελλάδα όπως και την Διοικούσα επιτροπή της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη.

Ετσι, με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζονται:

  • Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Θεσσαλονίκης ο κ. Μηνάς Σαμαντζίδης.
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, ο κ. Θεόδωρος Παπαφιλίππου, προκειμένου να επικουρεί ή και να αναπληρώνει το έργο του Γραμματέα Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής (Περιφερειακές Οργανώσεις Α’ Αθήνας, Β’ Αθήνας, Αττικής, Πειραιώς & Νήσων).
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, ο κ. Στέργιος Χυτούδης, προκειμένου να επικουρεί ή και να αναπληρώνει το έργο του Γραμματέα Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος (Περιφερειακές Οργανώσεις Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος).
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, ο κ. Ευάγγελος Ρίζος, προκειμένου να επικουρεί ή και να αναπληρώνει το έργο του Γραμματέα Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος & Ιονίου (Περιφερειακές Οργανώσεις Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδος & Ιονίων Νήσων).
  • Αναπληρώτρια Γραμματέας Οργανωτικού, η κυρία Κωνσταντίνα Αδαμοπούλου, προκειμένου να επικουρεί ή και να αναπληρώνει το έργο του Γραμματέα Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου (Περιφερειακές Οργανώσεις Βορείου & Νοτίου Αιγαίου).
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, ο κ. Στυλιανός Κονταδάκης, προκειμένου να επικουρεί ή και να αναπληρώνει το έργο του Γραμματέα Οργανωτικού στην περιοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης (Περιφερειακή Οργάνωση Κρήτης).
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, ο κ. Θεόδωρος Μητράκας, προκειμένου να επικουρεί ή και να αναπληρώνει το έργο του Γραμματέα Οργανωτικού στις Περιφέρειες της Δυτικής Μακεδονίας, της Κεντρικής Μακεδονίας, της Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης (Περιφερειακές Οργανώσεις Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας, Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης).
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, ο κ. Κίμωνας Μηταλίδης, προκειμένου να επικουρεί ή και να αναπληρώνει το έργο του Γραμματέα Οργανωτικού στην περιοχή της Ηπείρου (Περιφερειακή Οργάνωση Ηπείρου).
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, ο κ. Κωνσταντίνος Πηνιώτης, προκειμένου να επικουρεί ή και να αναπληρώνει το έργο του Γραμματέα Οργανωτικού στους Τομείς Κινητοποίησης, Ετεροδημοτών & Εκλογικής Ετοιμότητας-Διαδικασιών.
  • Αναπληρωτής Γραμματέας Οργανωτικού, ο κ. Χρήστος Βλαχοκώστας, σε θέματα Αξιολόγησης & Επιμόρφωσης Στελεχών με ευθύνη την Κεντρική & Βόρεια Ελλάδα.

πηγή:http://www.iefimerida.gr/