Ο Σκουρλέτης άδειασε τον Διαμαντόπουλο.

09/07/2014 0

Ï ÐÑÏÊÇÑÕÎÇ ÔÇÓ 17Í ÐÏÕ ÄÇÌÏÓÉÅÕÈÇÊÅ ÓÔÇÍ ÅÖÇÌÅÑÉÄÁ ÅËÅÕÈÅÑÏÔÕÐÉÁEπιτέλους κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε στα όσα γραφικά μεν αλλά επικίνδυνα δε εκφράζει κατά καιρούς ο βουλευτής του κόμματος Βασίλης Διαμαντόπουλος. Τελευταίο κρούσμα ήταν τα όσα είπε υπερ του Σάββα Ξηρού. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης τον άδειασε κανονικότητα και αφαίρεσε ένα επιχείρημα σε όσους επιτίθονταν στην αξιωματική αντιπολίτευση.
Ο κ. Σκουρλέτης απάντησε: «Οι γνωστές αναφορές και το αναμάσημα υποτιθέμενων σχέσεων του ΣΥΡΙΖΑ με την τρομοκρατία, χάνει πια την ουσία του. Ας τον κρίνουν και οι ψηφοφόροι του τον κ. Διαμαντόπουλο» και

συμπλήρωσε: «Είναι απολύτως σαφές ποια είναι η τοποθέτηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο συγκεκριμένο ζήτημα. Εμείς έχουμε πάει στις φυλακές για όλους τους κρατούμενους. Δεν πήγαμε να δούμε τις συνθήκες που ζούνε, με κριτήριο αν είναι τρομοκράτες ή έχουν κάνει το οτιδήποτε. Δεν κάνει καλό να αναδεικνύουμε ένα ζήτημα δευτερεύον και τριτεύων, για κάτι το οποίο ο κ. Διαμαντόπουλος αισθάνθηκε την ανάγκη να ανασκευάσει», πρόσθεσε.

Όσον αφορά το ζήτημα του δημοψηφίσματος για τη «μικρή ΔΕΗ», μιλώντας στον Real σημείωσε: «Προφανώς η κ. Βούλτεψη δεν έχει πείσει ούτε τον κ. Μεϊμάρακη, ο οποίος έχει μια διαφορετική άποψη. Το Σύνταγμα δεν προβλέπει τυχαία τις διαδικασίες έκτακτης σύγκλισης της ολομέλειας της Βουλής», σχολίασε αρχικά ο κ. Πάνος Σκουρλέτης και συνέχισε: «Το πολιτική συμπέρασμα από τη στάση της κυβέρνησης είναι ότι φοβάται μια συζήτηση σε βάθος στη βάση επιχειρημάτων και προτάσεων πάνω στο θέμα της «μικρής ΔΕΗ». Αν είχε εμπιστοσύνη στις προτάσεις της θα αποδεχόταν και την πρόκληση να θέσει το ζήτημα στον Ελληνικό λαό μέσω ενός δημοψηφίσματος».

πηγή: http://olympia.gr/