Παρέμβαση Καραμανλή με τηλεοπτικό μήνυμα το μεσημέρι!

02/07/2015 0

ΚαραμανλήςΟ πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ετοιμάζει ηχηρή παρέμβαση σήμερα το μεσημέρι προκειμένου να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό.

Στην πιο δύσκολη στιγμή της χώρας και μετά τις δραματικές εξελίξεις, ο πρώην πρωθυπουργός αποφάσισε να παρέμβει με δημόσια δήλωσή του, που θα απευθύνει στους Έλληνες μέσα από το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στη Φιλοθέη.

Δημόσια παρέμβαση ευθέως επικριτική για την επιλογή της κυβέρνησης περί δημοψηφίσματος πραγματοποίησε και την περασμένη εβδομάδα ο Κώστας Καραμανλής, σημειώνοντας ότι τα «πιο ζωτικά συμφέροντα του έθνους επιβάλλουν την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης».

«Τα πιο ζωτικά συμφέροντα του Έθνους επιβάλλουν την παραμονή της χώρας στην καρδιά της Ευρώπης. Οι υπαρκτές ατέλειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν αναιρούν επουδενί την αξία αυτού του στρατηγικού προσανατολισμού. Άφρονες επιλογές που ναρκοθετούν την αρχή αυτή εξωθούν τη χώρα σε περιπέτειες, με απρόβλεπτες και πιθανώς μη αναστρέψιμες συνέπειες», αναφέρει ολόκληρη η δήλωσή του.

Της δήλωσης Καραμανλή προηγήθηκε ένα μπαράζ πιέσεων προς τον πρώην πρωθυπουργό, με το επιχείρημα ότι δεν μπορεί παρά να είναι ο ίδιος που θα μπει στην πρώτη γραμμή για τη διασφάλιση της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Σημαντικός αριθμός εν ενεργεία βουλευτών, ιστορικών στελεχών της Ν.Δ. και όχι μόνον, είχαν απευθυνθεί στον κ. Καραμανλή προκειμένου να πραγματοποιήσει την παρέμβασή του.