Προειδοποιεί για χτυπήματα ο Σάββας Ξηρός.

21/03/2014 0

Ματωμένα βιβλίαΤο καζάνι βράζει και με την πρώτη αφορμή θα εκραγεί, αναφέρει στο βιβλίο του.

Πολλές αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει και ο Σάββας Ξηρός με το βιβλίο του «Πολιτική Ευθύνη». Μετά το σάλο που προκάλεσε ο Δημήτρης Κουφοντίνας με τα όσα έγραφε στο βιβλίου του, τώρα έρχεται ο «Μιχάλης» της 17Ν να πάρει τη σκυτάλη. Μάλιστα ο Σάββας Ξηρός προκαλεί και προειδοποιεί πως αν και η τρομοκρατική οργάνωση 17Ν έχει κλείσει τον κύκλο της και δεν υπάρχει πια, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συγκροτηθεί μία νέα «πολιτική ομάδα», όπως τη χαρακτηρίζει με το ίδιο όνομα, η οποία όμως θα «αγωνιστεί» νόμιμα ή στα όρια της νομιμότητας.

Και μάλιστα ο καταδικασμένος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση προειδοποιεί για επικείμενη κοινωνική αναταραχή. «Το καζάνι βράζει και με την πρώτη αφορμή θα εκραγεί, όταν η ανεργία και η υπερχρέωση θα αναζητήσουν διέξοδο». Μάλιστα αναφέρει πως η έκρηξη θα είναι ανεξέλεγκτη.

Μιλώντας για την 17Ν, ο Σάββας Ξηρός υποστηρίζει πως ο ίδιος και τα υπόλοιπα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης έκαναν ληστείες προκειμένου να μπορέσουν να ζήσουν, αλλά και να πληρώσουν την υγειονομική τους περίθαλψη, επειδή σε όσες δουλειές εργάστηκαν, ήταν ανασφάλιστοι.

Παράλληλα αρνείται πως στην οργάνωση συμμετείχαν γυναίκες γιατί δεν ήθελαν να υπάρχουν ανάμεσα τους άτομα με ευαισθησίες, που λειτουργούν περισσότερο με την καρδιά και λιγότερο ορθολογικά.

πηγή: http://www.parapolitika.gr/