Στη σκιά της κόντρας για την ηγεσία, συνεδριάζει η ΚΟ της ΝΔ.

14/10/2015 0

Νέα ΔημοκρατίαΣυνεδριάζει σήμερα, Τετάρτη η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, υπό την προεδρία του προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Μεϊμαράκη. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.

Τα όσα συμβαίνουν στη ΝΔ αναμένεται να απασχολήσουν και την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος το απόγευμα, αν και κεντρικό θέμα θα είναι η στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης επί του πολυνομοσχεδίου με τα προααπαιτούμενα.

Σύμφωνα με το Βήμα, οι υποψήφιοι αρχηγοί θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, καθώς εκτός του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αδωνι Γεωργιάδη, στη συνεδρίαση θα παραστεί και θα τοποθετηθεί και ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

Έτσι, η συνεδρίαση της ΚΟ αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς ουσιαστικά θα πρόκειται για μια πρώτη μονομαχία ενώπιον των βουλευτών, οι οποίοι θα ακούσουν τους κκ. Μητσοτάκη και Γεωργιάδη, αλλά κυρίως τον κ. Τζιτζικώστα που θα κληθεί εκ των πραγμάτων να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα και θεωρείται σίγουρο ότι θα πιεστεί.

Αμφίβολο είναι εάν θα μιλήσει ο κ. Μεϊμαράκης, ο οποίος έχει δώσει γραμμή για καταψήφιση του νομοσχεδίου, αλλά ίσως να μην θελήσει να ανοίξει το εσωκομματικό θέμα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

πηγή: http://news.in.gr/