Την “κλείνει” την Χρυσή Αυγή Ο κασιδιάρης.

14/01/2014 0

Χρυσή ΑυγήΑλλάζει όνομα στο κόμμα και κατεβαίνει για Δήμαρχος Αθήνας με νέο συνδυασμό

Αλλάζει όνομα στο κόμμα και κατεβαίνει για Δήμαρχος Αθήνας με νέο συνδυασμό, ο Ηλίας Κασιδιάρης σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν.

Έτσι ραγδαίες φαίνεται να είναι οι εξελίξεις στην Χρυσή Αυγή με έξι από τους βουλευτές του κόμματος να βρίσκονται στη φυλακή.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης που εμφανίζεται ως η επόμενη ηγετική φυσιογνωμία στο κόμμα, φέρεται, σύμφωνα με το parapolitika.gr έχει ήδη ξεκινήσει τις εσωτερικές διεργασίες στο κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου προκειμένου να αλλάξει η ονομασία του και να κατέβει με νέο συνδυασμό ως υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας.

Αυτό που είναι άγνωστο είναι αν όλες αυτές οι κινήσεις Κασιδιάρη γίνονται με την έγκριση του αρχηγού του που βρίσκεται στη φυλακή ή όχι.

Σύμφωνα με tovima.gr οι πληροφορίες επιμένουν ότι οι σχέσεις του Η. Κασιδιάρη με τον κ. Μιχαλολιάκο δεν ήταν όπως ήταν πριν από την προφυλάκιση του «αρχηγού». Εχουν ψυχρανθεί. Ο κ. Μιχαλολιάκος θέλει περισσότερη δράση (δηλαδή διαμαρτυρίες, πορείες κτλ.), πράγμα που δεν γίνεται. Προχθές έξω από τον Αρειο Πάγο μπόρεσε να συγκεντρώσει (παρά την κινητοποίηση που έκανε) μόνο μερικές δεκάδες άτομα, τα περισσότερα των οποίων ήταν συγγενείς των προφυλακισμένων.

πηγή: http://www.prismanews.gr/