Το ξέσπασμα πιλότου της Germanwings μια μέρα μετά την τραγωδία: Θα σας πάω σπίτι σώους – Έχουμε και εμείς οικογένειες.

27/03/2015 0

wingsΜία ημέρα μετά την πολύνεκρη αεροπορική τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε 150 ανθρώπους, μία γυναίκα επιβιβαζόταν σε αεροπλάνο της Germanwings στο Αμβούργο.

Ο πιλότος της πτήσης, βγήκε από το πιλοτήριο, χαιρέτησε έναν έναν τους επιβάτες και έβγαλε ένα συγκινητικό λόγο για να εμψυχώσει τον κόσμο. Η ίδια μοιράστηκε την εμπειρία της στο facebook και προκάλεσε τα θετικά σχόλια των χρηστών.

Διαβάστε το συγκλονιστικό μήνυμα:

«Χτες το πρωί στις 8.40 με ανάμεικτα συναισθήματα επιβιβάστηκα σε αεροσκάφος της Germanwings στην πτήση Αμβούργο – Κολωνία. Μετά, ο πιλότος όχι μόνο χαιρέτησε δια χειραψίας έναν έναν τους επιβάτες, αλλά έβγαλε και έναν σύντομο λόγο, όντας στον διάδρομο και όχι από την καμπίνα. Μίλησε για την τραγωδία που χτύπησε το πλήρωμα. Μετέφερε τα ανάμεικτα αισθήματα των μελών του πληρώματος, όλοι τους όμως ήταν οικειοθελώς εκεί. Οπως αυτός έτσι και το πλήρωμα έχουν όλοι οικογένειες. Καθησύχασε τους επιβάτες ότι θα έκανε ότι περνούσε από τα χέρια του για να βρεθούν όλοι και πάλι στην αγκαλιά των δικών τους ανθρώπων.

Εμεινε για λίγο σιωπηλός, και όλοι οι επιβάτες τον χειροκρότησαν. Θέλω να ευχαριστήσω αυτόν τον πιλότο. Γιατί κατάλαβε τι είχαν όλοι στο βάθος του μυαλού τους.

Και γιατί έκανε ότι μπορούσε για αισθανθούμε ευχάριστα στην διάρκεια της πτήσης μας».

wings2

πηγή: http://www.kontranews.gr/