Το “kimonmitalidis.gr” μεγάλωσε, ξεπέρασε τα 100.000 κλικαρίσματα. Μία μικρή ανασκόπηση.

27/08/2014 0

kimonmitalidisΌταν ξεκινούσε τον προσωπικό μου ιστότοπο στις 26 Ιανουαρίου 2012 δεν ήξερα τι να περιμένω. Με πολύ λίγα μέσα αλλά με πολύ μεράκι και μερικούς καλούς φίλους η προσπάθεια πήρε σάρκα και οστά και μέρα με τη μέρα η απήχηση επεκτείνονταν. Χωρίς ιδιαίτερη προβολή από τρίτους και χωρίς διαφήμιση κάθε άρθρο μου είχε ικανοποιητικό αριθμό επισκέψεων. Σήμερα 2,5 χρόνια μετά πιστεύω πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πετυχημένο εγχείρημα.

Μέσα από την προσωπική μου σελίδα είχα, και έχω, τη δυνατότητα να εκφράζομαι επώνυμα και να λέω ευθαρσώς αυτά που πιστεύω, χωρίς στρογγυλέματα και χωρίς αστερίσκους. Το ανώνυμο ήταν κάτι που δεν μου άρεσε ποτέ. Έχω την άποψη μου και την εκφράζω, αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε όλοι, αλλά μέσα από τον διάλογο που αναπτύχθηκε είχα την ευκαιρία ακόμα και να αναθεωρήσω κάποιες απόψεις μου.

Ας θυμηθούμε τώρα ποια ήταν τα 5 άρθρα με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα όλο αυτό το διάστημα:

5. Το μέλλον που οραματίζεται η γενιά μου προσπερνά τις τακτικές του χθες.

4. Ελλάδα, ένας λαός με πλούσια ιστορία στο χθες αλλά με μεγάλη έλλειψη παιδείας στο σήμερα.

3. Αποτελέσματα εκλογών 2000, Οικονομικό. 7 ψήφοι από το «όνειρο».

2. Εκλογές ΟΝΝΕΔ 2013. Αφετηρία ή τερματισμός;

1. Ας φέρουμε στο προσκήνιο της πολιτικής τα χρόνια της αθωότητας μας.

Το μόνο σίγουρο από την πλευρά μου είναι ότι θα συνεχίσω να εκφράζω ανοιχτά τις απόψεις μου και αναμφίβολα δεν θα συμφωνούμε όλοι αλλά τουλάχιστον μπορούμε να συζητούμε.