Έτσι μπράβο, δορυφόρος του Θρύλου και ο ΠΑΟΚ – Εκπρόσωπος του Σαββίδη στο πάρτι του Μαρινάκη!

29/03/2017 0

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πληροφορία αποκαλύπτει σήμερα ο Ευάγγελος Μίχος στο contra.gr. Την αναδημοσιεύουμε αυτούσια:  Το ο τι ο ΠΑΟΚ έχει πλησιάσει πιο κοντά στον Ολυμπιακό – σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν και σε πλήρη αντίθεση με τους… Συμμάχους του, στην «μάχη» για την ΕΠΟ, AEK και Παναθηναϊκό – αποδείχθηκε ακόμη μια φορά τελευταία στην πρόσφατη δεξίωση του Βαγγέλη Μαρινάκη στην… ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, η οποία έλαβε χώρα στο Galaxy του Hilton. Μπορεί βέβαια να μην βρέθηκε εκεί ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση και είχε εκπρόσωπο με… ειδικό βάρος!

Συγκεκριμένα, στο cocktail party που παρέθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και η ΠΑΕ Ολυμπιακός συμμετείχαν ως γνωστόν οι εκπρόσωποι όλων των μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, θρύλοι του παρελθόντος όπως ο Φαν Μπάστεν (εκπροσώπησε τη FIFA), ο Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε και πολλές ακόμα ποδοσφαιρικές προσωπικότητες, όπως ο πρόεδρος Ανιέλι της Γιουβέντους και ο Ολάς της Λιόν.

Η παρουσία – είδηση όμως, που είχε τη δική της ιδιαίτερη σημασία για την ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα, έστω κι αν πέρασε στα… ψιλά της δεξίωσης, ήταν ασφαλώς αυτή του Λούμπος Μίχελ! Κι αυτό αφού ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής (και πρώην πρόεδρος του δικεφάλου) ουσιαστικά αντιπροσώπευσε τον… ακομπλεξάριστο ΠΑΟΚ. Μάλιστα μίλησαν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και… συμφώνησε ότι «αυτό είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο και η ελίτ του».

Στη συνέχεια ο Λούμπος Μίχελ τα είπε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο ενώ είχε θερμό εναγκαλισμό με τον αντιπρόεδρο Σάββα Θεοδωρίδη (διατηρεί καλή σχέση και με τον Σαββίδη) και έναν «ζεστό» διάλογο με τον Διευθυντή Επικοινωνίας Κώστα Καραπαπά! Παρά το γεγονός πως και με τους δύο είχε στιγμές μεγάλης έντασης στο περιθώριο των ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό…

πηγή: http://fimotro.gr/