Αντόνιο Λόπεζ Ιστουρίζ: «Γεννιέται μια Νέα Ελλάδα»

01/07/2013 0

Antonio-Lopez-IstúrizΟ Ευρωβουλευτής και Γενικός Γραμματέας του ΕΛΚ αποθέωσε τον Σαμαρά και τον χαρακτήρισε παράδειγμα για όλη την Ευρώπη

 «Μετά από μόλις δώδεκα μήνες στην εξουσία και παρά τις ανελέητες, λαϊκίστικες επιθέσεις από τον Τσίπρα και τους όμοιούς του, η Ευρώπη και ο υπόλοιπος κόσμος βλέπουν τώρα να γεννιέται μια νέα Ελλάδα», τόνισε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΛΚ ευρωβουλευτής Αντόνιο Λόπεζ Ιστουρίζ, στην ομιλία του στο 9ο τακτικό Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Λόπεζ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «το θάρρος και ο ριζοσπαστικός χαρακτήρας των μεταρρυθμίσεων που υλοποίησε ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν έχουν όμοιό τους σήμερα στην Ευρώπη».

Ο Ισπανός ηγέτης υπενθύμισε πως «η Ελλάδα και η Ισπανία έγιναν θύματα της κακοδιαχείρισης και των αποτυχημένων πολιτικών των ανεύθυνων κυβερνήσεων του παρελθόντος» και «χρειάστηκε να λάβουμε σημαντικές αποφάσεις για να βάλουμε σε τάξη την οικονομία της Ευρώπης, ώστε να αποσοβήσουμε μελλοντικές κρίσεις και να επανέλθουμε στο δρόμο της ανάπτυξης».

Αναφερόμενος στις προκλήσεις του άμεσου μέλλοντος, ο κ. Λόπεζ είπε: «Τους επόμενους 11 μήνες, να πείσουμε τους συμπολίτες μας ότι ο δρόμος που προτείνει το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα είναι ο σωστός δρόμος για την Ευρώπη».

πηγή: http://www.parapolitika.gr/