Από το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ γνώριζε τις λεπτομέρειες του ελληνικού χρέους. Οι μάσκες πέφτουνε.

24/01/2014 0
ΑντισυριζαΤο 2012 οι οικονομολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ (Τσακαλώτος, Δραγασάκης, Μηλιός, Σταθάκης κ.α.) πήγαν στον Οργανισμό Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους . Μετά από εμπεριστατωμένο έλεγχο των δανείων του Ελληνικού Κράτους διαπίστωσαν ότι τα δανεικά διοχετεύτηκαν στο λαό με τη μορφή παροχών (μισθοί ,συντάξεις, επιδοτήσεις, χορηγίες, διορισμοί, επιδόματα, κ.ο.κ ).
Η πραγματικότητα όμως διέψευσε πανηγυρικά τους ισχυρισμούς τους, παρόλο τους ψεύτικους και παραπλανητικούς για τον λαό λεονταρισμούς ,περί επαχθές χρέους και άρνηση πληρωμών, όταν και αν θα αναλάμβαναν την εξουσία.
Τώρα όμως το όνειρο της εξουσίας- καθώς πλησιάζει- μάλλον γίνεται εφιάλτης και εν μέσω σκανδαλολογίας εμφανίστηκε ο οικονομολόγος του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης ,να προετοιμάζει την κοινή γνώμη ότι το επαχθές χρέος (μίζες, διαφθορά, προμήθειες κλπ) είναι μόνο 5%, το άλλο 95% το καρπωθήκαμε όλοι μαζί.
Όταν τα έγραφε στις εκθέσεις του το ΔΝΤ, ότι η διαφθορά αποτελεί ένα μικρό κομμάτι του 10% των δημοσίων δαπανών και το υπόλοιπο είναι τοκοχρεολύσια(20%) και μισθοί και συντάξεις (70%), δεν το άκουγε κανείς και όσοι το επισημαίναμε ήμασταν εκπρόσωποι των Διεθνών Τοκογλύφων. Έλεος !!!
Ας προσγειωθούμε λοιπόν όλοι στην πραγματικότητα και οι πολιτικοί ας πουν επιτέλους την αλήθεια στον ελληνικό λαό.
πηγή: http://taxalia.blogspot.gr/