Επιστολή Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, 14/05/2020.

14/05/2020 0

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Αρχικά ελπίζω και εύχομαι, να είστε όλοι καλά στην υγεία σας!

Είναι γεγονός, ότι η πανδημία επηρέασε κάθε πτυχή των δραστηριοτήτων μας και αναπόφευκτα και τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων.

Όπως όμως το γνωρίζετε όλοι σας, δεν μας εμπόδισε από το να συνεχίσουμε απρόσκοπτα τις συνεδριάσεις του Συμβουλίου, πραγματοποιώντας πέντε, στο χρονικό διάστημα από τις 16/3 έως και τις 8/5, με τη διαδικασία της «Δια περιφοράς Σύγκλησης», όπως μας έδινε ο νόμος το δικαίωμα.

Επειδή ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων αποτελούν θεμελιώδεις λίθους της Δημοκρατίας και αφουγκραζόμενος το αίτημα πολλών από εσάς, καθώς και την επιστολή, την οποία απέστειλε σήμερα η κυρία Σπύρου, και ως ότου μπορέσουμε να βρεθούμε δια ζώσης, επιθυμία μου είναι, τα επόμενα συμβούλια να πραγματοποιηθούν με τη μέθοδο της τηλεδιάσκεψης.

Εκτός των e-mail σας, τα οποία διαθέτουμε, απαραίτητη προϋπόθεση είναι κάποιες ελάχιστες τεχνικές απαιτήσεις, ένας Η/Υ, ο οποίος θα πρέπει να έχει κάμερα, μικρόφωνο και ηχεία.

Για τα λόγο αυτό, παρακαλούμε έως αύριο, Παρασκευή 15 Μαΐου και ώρα 13:00, να μας δηλώσετε τη δυνατότητα συμμετοχής σας ή μη στην τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Με εκτίμηση

Κίμων Μηταλίδης

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου