Μέχρι 18 Οκτωβρίου οι αιτήσεις επιχειρήσεων για τέσσερα προγράμματα του ΟΑΕΔ.

09/10/2013 0

ΟΑΕΔΣτις 18 Οκτωβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τέσσερα προγράμματα του ΟΑΕΔ που απευθύνονται σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα.

Πρόκειται για τα εξής προγράμματα:

  • Ειδικό διετές πρόγραμμα προώθησης της απασχόλησης με επιχορήγηση των ασφαλιστικών εισφορών για την πρόσληψη 25.000 ανέργων για τις Διοικητικές Περιφέρειες που ανήκουν στους Άξονες Προτεραιότητας 7 και 8.
  • Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης πρώτου και δεύτερου βαθμού (Δήμων και Περιφερειών) για την απασχόληση ανέργων ηλικίας 55-64 ετών.
  • Ειδικό Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Παρέμβασης για 600 πρώην εργαζόμενους που προέρχονται από τις επιχειρήσεις “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Γ.Α.”, “ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Α.Ε.Α.Ζ.”, “Γ.Η. ΣΚΟΥΡΤΗΣ Α.Ε.Γ.Α.”, “ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α. (GENERAL UNION)”, “ΓΕΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Ε.Γ.Α. (GENERAL TRUST)”, “ΕΟΣ Α.Ε.Α.Ζ.” και 200 πρώην εργαζόμενους που προέρχονται από την επιχείρηση “COMMERCIAL VALUE”
  • Τοπικό Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα για 680 ανέργους των επιχειρήσεων: «ΤΕΞΑΠΡΕΤ Α.Ε.», «ΜΑΧΙΜ ΠΕΡΤΣΙΝΙΔΗΣ Α.Ε.», «ROBERTO Α.Β.Ε.Ε.», «ΝΟΒΑ ΚΝΙΤ Α.Ε.» «BELLE Α.Ε.», «ΠΑΚ. ΚΕΝΤΑΠΟΤΖΙΔΗ Α.Ε.», «ΕΥΡΩΒΑΦΗ Α.Ε.», «EUROHOUSE Α.Ε.», «ΘΕΜΕΛΙΟΔΟΜΗ Α.Ε.», «ΜΙΝΟΣ ΑΒΕΕ» και «ΑΜΑΣΑ ΑΕΒΕ» του Νομού Θεσσαλονίκης

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία υπαγωγής σε αυτό, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (http://ait.oaed.gr/).

πηγή: http://www.e-forologia.gr/cms/