Το ΠΑΣΟΚ εγκαταλείπει την Καστοριά.

08/03/2011 0

Η εγκατάλειψη του νομού ήταν κάτι που το είχαμε δει και αντιληφθεί από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας το ΠΑΣΟΚ.

Η ανεργία καλπάζει και τα μέτρα στήριξης των ανέργων μείνανε στα λόγια και στις όμορφες και βαρύγδουπες εξαγγελίες.

Η οικονομία της τοπικής κοινωνίας παραπαίει, τα λουκέτα είναι καθημερινά.

Ο Καλλικράτης, που μόνο στα λόγια ήταν μεταρρύθμιση, οδηγεί σε συγχωνεύσεις σχολίων και σχολών χωρίς προγραμματισμό, χωρίς προηγούμενο διάλογο, ούτε αυτόν τον προσχηματικό στον οποίο μας συνήθισε αυτή η κυβέρνηση και με απόλυτη προχειρότητα.

Το πανεπιστήμιο αποτελεί παρελθόν με δήλωση που ακούσαμε από τα πλέον υπεύθυνα χείλη αυτά του Υφυπουργού.

Στο διαμορφούμενο αυτό περιβάλλον εμείς σαν Νέα Δημοκρατία θέλουμε τα θέσουμε τα παρακάτω ερωτήματα στο τοπικό, και όχι μόνο, ΠΑΣΟΚ και στον τοπικό βουλευτή της κυβέρνησης, γιατί εκτός από Πρόεδρος της Βουλής εξακολουθεί να είναι και βουλευτής του νομού Καστοριάς.

  1.  Αληθεύει αυτό που ακούμε τις τελευταίες μέρες ότι θα καταργηθεί το τελευταίο στήριγμα των ανέργων, το επίδομα ανεργίας;
  2. Υπάρχει πλάνο στήριξης των επιχειρήσεων ώστε να αποφευχθούν νέα λουκέτα, και αν ναι ποιο;
  3. Είναι αλήθεια πως οδηγείται σε λουκέτο τμήμα ή τμήματα του ΤΕΙ Καστοριάς;
  4. Ποιος φέρει την ευθύνη για τη μη λειτουργία της πανεπιστημιακής σχολής; Θυμηθείτε τις προεκλογικές εξαγγελίες σας.

Εμείς κύριοι τις απαντήσεις τις ξέρουμε. Ο κόσμος δεν ξεγελιέται πλέον με ακόμα μία καταδίκη της ακολουθούμενης πολιτικής της κυβέρνησής σας. Τελευταία διαφωνείτε σε όλα, ποιος ο λόγος να παραμένετε στο κόμμα όταν όλα όσα κάνει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τα καταδικάζει;

Κουράσατε τον κόσμο και δυστυχώς για όλους μας κουραστήκατε νωρίς.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον περιμένουμε τις υπεύθυνες τοποθετήσεις σας στα ερωτήματα που σαν Νέα Δημοκρατία σας έχουμε θέσει.

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.