Τρεις νεαροί πίσω από το έγκλημα στην Καρδίτσα.

27/07/2016 0

ΑστυνομίαΣκότωσαν 93χρονη για 600 ευρώ.

Τους δράστες της στυγερής δολοφονίας μίας 93χρονης γυναίκας στους Σοφάδες Καρδίτσας εντόπισε το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας, σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας, το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας και το Αστυνομικό Τμήμα Σοφάδων.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το πτώμα της εντοπίστηκε από συγγενικό της πρόσωπο, τυλιγμένο σε κλινοσκεπάσματα και κάτω από το κρεβάτι της!

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τρεις Έλληνες,  δύο 20χρονοι και ένας 19χρονος. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της ληστείας.

Όπως εξακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, οι τρεις δράστες μπήκαν τις πρωινές ώρες της 22ας Ιουλίου, στο σπίτι από είσοδο που δεν είχε ασφάλεια,  με σκοπό να κλέψουν. Στη συνέχεια, ακινητοποίησαν την άτυχη γυναίκα και με τη χρήση σωματικής βίας, εξαιτίας της οποίας επήλθε ο θάνατός της, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ.

Μετά την ταυτοποίηση των δραστών διενεργήθηκαν εκτεταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας με αποτέλεσμα να εντοπιστούν σε περιοχή της Καρδίτσας, οι δύο 20χρονοι το απόγευμα της 23ης Ιουλίου και να συλληφθούν.

Στη συνέχεια, τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Ιουλίου εντοπίστηκε και ο 19χρονος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, σε περιοχή του Βόλου και συνελήφθη δυνάμει εντάλματος σύλληψης του κ. Ανακριτή Καρδίτσας.

Σημειώνεται ότι δύο 20χρονοι έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για κλοπές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.

πηγή: http://fimotro.blogspot.gr/