Χειροκίνητα ή ηλεκτρονικά οι εκλογές στη ΝΔ;

25/11/2015 0

ΣΥΝΕΔΡΙΟΣε αναζήτηση εταιρείας για τη διενέργεια των εκλογών έχουν μπει πλέον  στη Νέα Δημοκρατία ζητώντας πλέον εγγυήσεις για να αποφευχθεί ένα νέο φιάσκο. Μέχρι στιγμής έχει φυσικά αποκλειστεί η εταιρεία που ανέλαβε τις εκλογές της περασμένης Κυριακής. Η δεύτερη εκ των τριών εταιρειών που συμμετείχαν στον πρώτο διαγωνισμό είχε αναλάβει τις εσωκομματικές κάλπες του ΠΑΣΟΚ κι όμως δεν προκρίθηκε για οικονομικούς λόγους. Τώρα όλοι στρέφουν το ενδιαφέρον τους προς αυτήν μόνον που δεν εξηγούν από πού θα βρουν τα λεφτά να την πληρώσουν καθώς την πρώτη φορά έλεγαν πως δεν είχαν. 

Από τη Νέα Δημοκρατία απευθύνθηκαν και στη Singular Logic,  η οποία αναλαμβάνει εδώ και χρόνια τις εθνικές εκλογές εισπράττοντας την άρνηση της, αφού παρουσίασε ως δικαιολογία ότι δεν αναλαμβάνει εσωκομματικές εκλογές. Από την εταιρεία που θα αναλάβει τις εκλογές εξαρτάται εν πολλοίς και ο χρόνος των εκλογών αφού θα καθοριστούν τα χρονοδιαγράμματα.

Παράλληλα έχει ξεκινήσει μία συζήτηση στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας για τον τρόπο που θα γίνουν οι εκλογές αφού αρκετοί είναι εκείνοι που προτείνουν παράλληλα με το ηλεκτρονικό σύστημα να υπάρχει και χειροκίνητος τρόπος. Στο τραπέζι έχει πέσει βέβαια ως μόνη επιλογή ο χειροκίνητος τρόπος, ο οποίος έχει αποκλειστεί από τους περισσότερους. Και αυτό καθώς εμπεριέχει το ενδεχόμενο των διπλοψηφιών.

πηγή: http://www.parapolitika.gr/