Σάλος από την παρέμβαση Κωνσταντίνου: Ενωθείτε και θα τα καταφέρουμε.

26/11/2013 0

ΤέοςΤι κρύβει η ανακοίνωση κατά της Χρυσής Αυγής που εξέδωσε ο τέως Βασιλιάς;

Παρέμβαση-αγανάκτηση που προκαλεί απορίες έκανε ο τέως βασιλιά Κωνσταντίνος και εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, αλλά και τις δολοφονίες των Φύσσα, Φουντούλη και Καπελώνη.

Πολλοί είναι εκείνοι που συνδέουν την παρέμβαση του Κωνσταντίνου με τα σενάρια που θέλουν τον ίδιο ή κάποιο μέλος της οικογένειάς του να φτιάχνει πολιτικό κόμμα στην Ελλάδα, χωρίς ωστόσο ποτέ να έχουν επιβεβαιωθεί αυτά τα σενάρια. Άλλωστε, πολλές φορές στο παρελθόν έχουν έρθει στην επικαιρότητα τέτοιου είδους σενάρια, ωστόσο οι επαφές του τέως με την Ελλάδα ήταν μόνο σε επίπεδο επιχειρηματικό ή για λόγους αναψυχής. 

 

Ο Κωνσταντίνος στην ανακοίνωση του αναφέρει:

 

«Προτρέπω τους Έλληνες να αφιερωθούν με πάθος στην εξαφάνιση του πολιτικού φανατισμού. Ως Έλλην, χαίρομαι ιδιαιτέρως διαπιστώνοντας την προσπάθεια για την ανοδική πορεία της Ελληνικής οικονομίας, προκειμένου ο λαός μας, -που τόσα θυσίασε και συνεχίζει να θυσιάζει-, να απεμπλακεί από την σκληρή επιτήρηση των δανειστών». του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, ο οποίος εξέδωσε ανακοίνωση για την ελληνική οικονομία και τις πολιτικές δολοφονίες.

 

Στη συνέχεια σχολιάζει τις δολοφονίες του Παύλου Φύσσα αλλά και των Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, αναφέρει: «Λυπήθηκα όμως βαθύτατα όταν τρεις Έλληνες νέοι πλήρωσαν με τη ζωή τους την μισαλλοδοξία και τον τυφλό φανατισμό. Οποιαδήποτε κομματική παράταξη προβαίνει, -ή ενθαρρύνει άλλους να προβούν-, σε πράξεις που δε συνάδουν με το Σύνταγμα, θα πρέπει να τίθεται εκτός Κοινοβουλίου. Προτρέπω επίσης από καρδιάς τον κάθε Έλληνα και την κάθε Ελληνίδα να αφιερωθεί με πάθος στην οριστική εξαφάνιση αυτού του φαινομένου. Τα φαινόμενα και οι εικόνες αυτές προσβάλλουν βάναυσα τόσο την Ελληνική ιστορία όσο και την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό.

 

Εύχομαι οι Έλληνες ενωμένοι να απομονώσουν με αποφασιστικότητα κάθε επιθετική συμπεριφορά και κάθε κρούσμα εγκληματικής βίας, απ´ όπου και αν αυτές προέρχονται».

πηγή: http://beta.parapolitika.gr/