Χτύπησε η πανκ του ΣΥΡΙΖΑ. Να νομιμοποιηθούν όλοι οι μετανάστες!!!

28/02/2014 0

ΠΑΝΚΘυμάστε μια βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ ονόματι Ιωάννη Γαϊτάνη που μιλούσε στη Βουλή με ξυρισμένο το μισό κεφάλι σαν πανκ και φορώντας κάτι απίθανα ρούχα και σκουλαρίκια. Ε λοιπόν αυτή αποφάσισε να γίνει διάσημη και προτείνει στην κυβέρνηση να νομιμοποιήσει όλους του μετανάστες. Πόσοι είναι βρε παιδί μου, 1 εκατομμύριο, 2 εκατομμύρια. Ολοι να αποκτήσουν χαρτιά και να μείνουν για πάντα στη χώρα μας. Διότι, όπως λέει και η Γαϊτάνη, είναι… ταξικά μας αδέρφια. Εσύ φίλε αναγνώστη που διαβάζεις τώρα, έχει καμιά 10αριά μετανάστες που δεν ήξερες ότι είναι αδέρφια σου. Από άλλη… μάνα, την ταξική αλλά δεν πειράζει. Είπε, λοιπόν μέσα στη Βουλή η κ. Γαϊτάνη: «Για εμάς ο φασισμός και ο ρατσισμός παλεύεται στο δρόμο. Και το κάνουμε όλη η Αριστερά μαζί με τους μετανάστες που είναι αδέλφια μας -γιατί τους θεωρούμε ταξικά μας αδέλφια. Θα το σταματήσουμε μαζί τους. Είμαστε, όμως, υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε αυτόν τον αγώνα και μέσα στη Βουλή. Γι’ αυτό σας ζητάμε και επιμένουμε, μέσα από τις ενστάσεις μας και τις τροπολογίες μας, να κάνετε ακόμα περισσότερες παραχωρήσεις, διότι είναι πολύ λίγες αυτές που έχετε κάνει, κύριε υπουργέ. Το νομοσχέδιο έχει πολύ λίγες βελτιώσεις και δεν καλύπτει τις ανάγκες των ανθρώπων.

Και πρόσθεσε: «Κατ’ αρχάς, κάνετε μια σοβαρή διάκριση, στην οποία επιμένετε, και είναι ζήτημα φυσιογνωμίας του ΠΑΣΟΚ και μην μας λέτε ότι μιλάτε για τον προοδευτικό χώρο και για τα ανθρώπινα δικαιώματα κ.λπ., διαχωρίζετε τους μετανάστες σε νόμιμους και παράνομους, ενώ θα έπρεπε να είναι οι μετανάστες και πώς θα τους αντιμετωπίσουμε όταν δεν τους νομιμοποιείτε όλους. Αυτοί που είναι μέσα στα στρατόπεδα συγκέντρωσης τι θα γίνουν; Αυτοί που ήρθαν μετά το 2005 και είναι οκτώ χρόνια εδώ τι θα γίνουν; Έχουν παιδιά που πηγαίνουν στο σχολείο. Άρα, επιμένετε στις διακρίσεις και στο διαίρει και βασίλευε».

Και ερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η επίσημη θέση του κόμματος αυτή; Ότι δηλαδή όταν γίνει κυβέρνηση θα νομιμοποιήσει όλους τους μετανάστες που ζουν στην Ελλάδα; Να το ξέρουμε για να γκρεμίσουμε το φράχτη του Έβρου, να αποσύρουμε το λιμενικό από το Αιγαίο και να περιμένουμε με λουλούδια στα λιμάνια τα λαθρεμπορικά που θα έρχονται γεμάτα τουρίστες. Όμως, δεν θα είναι λαθρεμπορικά διότι δεν θα υπάρχουν πια παράνομοι μετανάστες. Όλοι οι Έλληνες λοιπόν, όπως γίνεται στη Χαβάη, θα φτιάξουμε στεφάνια και θα υποδεχόμαστε τα εκατομμύρια των μεταναστών που θα έρθουν στην Ελλάδα για να γίνουν νόμιμοι και να κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο. Και μπροστάρισσα η Γαϊτάνη θα χαίρεται που βλέπει τα ταξικά της αδέρφια. Χαρά που θα κάνουν στην εκλογική της περιφέρεια, την Α’ Θεσσαλονίκης και στον τόπο γενέτειράς της, τη Βέροια.

πηγή: http://www.antinews.gr/