ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ από την αρχή με κόσμο και νέο φύλλο αγώνα!

08/12/2014 0

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟ ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την επανάληψη του αγώνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ! Το παιχνίδι που διακόπηκε αδίκως 42΄΄ πριν το τέλος του ημιχρόνου, θα γίνει και πάλι από την αρχή, παρουσία κόσμου και με νέο φύλλο αγώνα, κάτι που σημαίνει ότι οι ομάδες θα παίξουν με τα σημερινά τους ρόστερ. Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα η ημερομηνία.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ: «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ στην σημερινή συνεδρίαση του κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής Πρωταθλήματος αποφάσισε κατά πλειοψηφία την επανάληψη του αγώνα Άρης – ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η ημερομηνία διεξαγωγής της αναμέτρησης θα καθοριστεί από την αρμόδια Επιτροπή εν ευθέτω χρόνω και τούτο γιατί αυτή εξαρτάται από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Στην ανακοίνωση δεν δίνονται πολλές πληροφορίες, αλλά από τον Άρη προκύπτει πως το παιχνίδι θα γίνει παρουσία κόσμου, από την αρχή, με νέο φύλλο αγώνα, άρα και με νέους διαιτητές και οι ομάδες θα μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τα σημερινά ρόστερ τους. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ο Άρης θα έχει και τον Τόρεϊ Τόμας που τότε ήταν τραυματίας και ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τον Τζέι Αρ Μπρέμερ, που απέκτησε ως αντικαταστάτη του Κώστα Χαραλαμπίδη.

πηγή: http://www.pressaris.gr/