Εκλογές Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Οι νέοι Οικονομολόγοι στο προσκήνιο.

06/12/2016 0

Στις 11 Δεκεμβρίου καλούμαστε όλοι οι οικονομολόγοι να εκλέξουμε τους αντιπροσώπους μας σε τοπικές διοικήσεις αλλά και στην Συνέλευση των Αντιπροσώπων. 

Το Οικονομικό Επιμελητήριο οφείλει και πρέπει να διαδραματίσει στην σημερινή εποχή της οικονομικής κρίσης σημαίνοντα ρόλο στις εξελίξεις. Το πρώτο έναυσμα προς αυτήν την κατεύθυνση θα το δώσει η μαζική συμμετοχή των οικονομολόγων στην εκλογική διαδικασία. Το μεγαλύτερο αριθμητικά επιμελητήριο της χώρας επιβάλλεται σήμερα να δείξει την δυναμική του απέναντι στην κεντρική εξουσία.

Οι Οικονομολόγοι θα πρέπει να εκλέξουμε αντιπροσώπους όχι με βάση τη συντεχνία που εκπροσωπεί ο καθένας από εμάς αλλά σαν συνισταμένη της επιστήμης μας. Όλοι μαζί Φοροτέχνες, Ελεγκτές, Ιδιωτικοί και Δημόσιοι υπάλληλα έχουμε και αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα μας αλλά μόνο σαν ολότητα και όχι μεμονωμένα μπορούμε να τα λύσουμε.

Διάττοντες και αυτόκλητοι μεσσίες δεν υπάρχουν, αντιθέτως συναντούμε καθημερινά γυρολόγους και καιροσκόπους που ως μόνο στόχο έχουν να υφαρπάξουν εφήμερα την ψήφο των συναδέλφων.

Η αρχή στο Επιμελητήριο έγινε λίγα χρόνια πριν οπότε και η ΔΗμοκρατική ΚΙνηση Οικονομολόγων ανέλαβε τη διοίκηση του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Το έργο αυτό πρέπει να τα προασπίσουμε αλλά και να το συνεχίσουμε. Η νέα γενιά ήταν και θα είναι ο ακρογωνιαίος λίθος αυτής της προσπάθειας, όλοι εμείς που μάθαμε να δίνουμε αγώνες αλλά και να κατακτάμε νίκες στις δύσκολες εποχές θα το επαναλάβουμε και πάλι παρά τις όποιες τρικλοποδιές.

Όλοι οι υποψήφιοι στη ΔΗ.ΚΙ.Ο. είμαι σίγουρος πως θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό ώστε το Επιμελητήριο μας να κάνει τη δική του ανανέωση, όχι μόνο σε πρόσωπα αλλά και σε ιδέες.

Οι όποιες προσπάθειες υπονόμευσης θα πάρουν την απάντηση τους.

Στις 11 Δεκεμβρίου 2016 ενισχύουμε τα ψηφοδέλτια της ΔΗ.ΚΙ.Ο. τόσες στις τοπικές διοικήσεις όσο και στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων.

Από την Καστοριά υποψήφιοι είναι ο Κίμων Μηταλίδης για τη Συνέλευση των Αντιπροσώπων στο 3ο Εκλογικό Διαμέρισμα (Υπόλοιπης Επικράτειας) και ο Φώτης Πάτρας για τη διοίκηση του 5ου Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας.