Ολοταχώς για Γ’ εθνική ο Αρης!

19/08/2014 0

ΑΡΗΣΟι οπαδοί του Άρη θα αποφασίσουν σε ποιο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί η ομάδας τους την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Αυτό αποφασίστηκε στην πολύωρη σύσκεψη όλων των αρμόδιων φορέων, που έγινε το μεσημέρι.

Εκπρόσωποι της ΠΑΕ, του ΑΣ και της Κοινωνίας Μελών Άρη, καθώς και των οπαδών, συζήτησαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το αν η ιστορική ομάδα της Θεσσαλονίκης,  θα παίξει στη Football League ή θα αποφασιστεί η λύση «τύπου ΑΕΚ», με εκκαθάριση και Γ’ εθνική.

Παρών στη σύσκεψη  ήταν και ο επιχειρηματίας, Γιώργος Γαλανός, που ήταν εξαρχής υπέρ της λύσης για τη συμμετοχή του Άρη στην Γ’ εθνική.

«Σήμερα συνήλθαν στην αίθουσα Τύπου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ οι θεσμικοί φορείς του ΑΡΗ (ΑΣ, ΠΑΕ ,ΚΜΑ) σε άριστο κλίμα με πλήρη σύμπνοια απόψεων. Συζητήθηκαν και εξεταστήκαν όλες οι παράμετροι για τη βιωσιμότητα της ομάδας.

Αποφασίστηκε άμεσα να πραγματοποιηθεί σύγκλιση των Διοικητικών Συμβουλίων ΚΜΑ και ΑΣ για να εξεταστούν όλες οι πιθανές λύσεις», αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΣ.

Επί της ουσίας, δηλαδή, οι διοικούντες δεν θέλησαν να πάρουν την ευθύνη και στέλνουν το μπαλάκι στον κόσμο. Τα ΔΣ θα αποφασίσουν την προκήρυξη Γενικών Συνελεύσεων σε ΚΜΑ και ΔΣ, προκειμένου ο κόσμος να πάρει την απόφαση για το αν η ομάδα θα αγωνιστεί στη δεύτερη κατηγορία ή θα πάει κατευθείαν στη Γ’ εθνική.