Πάνω από 100 υπογραφές έχει μαζέψει ο Τζιτζικώστας.

28/09/2015 0

ΤζιτζικώσταςΑπό το πουθενά αρχίζει και δημιουργεί δυναμική νίκης. Εμφύλιος και στους καραμανλικούς με τον μικρό Καραμανλή να τον στηρίζει.
Δυναμική αρχίζει και αναπτύσσει η υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα. Σύμφωνα με χθεσινοβραδινές πληροφορίες ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ενώ χρειάζεται 50 υπογραφές, μέχρι χθες το βράδυ είχε μαζέψει περίπου 100! Είναι προφανές ότι στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας αρχίζει και δημιουργείται δυναμικής νίκης στο πρόσωπο τουΑπόστολου Τζιτζικώστα παρά το ότι υπάρχει συνταγματικό κώλυμα και δεν μπορεί να είναι στη Βουλή.
Η δυναμική νίκης φαίνεται και από το ότι χιλιάδες Νεοδημοκράτες βλέπουν στο πρόσωπό του την εναλλακτική πρόταση για την αρχηγία της ΝΔ απέναντι στο κατεστημένο που προωθούν τα Αθηναϊκά ΜΜΕ.
Στο πλαίσιο αυτό, η υποψηφιότητα του Α. Τζιτζικώστα έχει διχάσει και την οικογένεια τωνΚαραμανλήδων. Όπως αποκάλυψε χθες ο “Βηματοδότης” στην οικογένεια Καραμανλήυπάρχει ένα είδος «διχασμού» για το ποιο πρόσωπο θα πρέπει να ηγηθεί. Ο πρώην πρωθυπουργός και ο Αχιλλέας Καραμανλής θα ήθελαν στην ηγεσία τον Β. Μεϊμαράκη. Ο νεότερος της οικογένειας όμως Κώστας Καραμανλής φαίνεται ότι προκρίνει τονΑπόστολο Τζιτζικώστα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο «Τζίτζι», όπως αποκαλείται από τους φίλους του, δεν το βάζει κάτω και ενδέχεται να είναι υποψήφιος.  Παρά το γεγονός ότι υπάρχει συνταγματικό κώλυμα και δεν μπορεί να είναι στη Βουλή, έχουν αρχίσει σενάρια διαρχίας, δηλαδή ο Α. Τζιτζικώστας αρχηγός του κόμματος και άλλος να εκπροσωπεί το κόμμα στο Κοινοβούλιο.
Για να δούμε τι θα δούμε τελικά με τους γαλάζιους υποψηφίους.

πηγή: http://fimotro.blogspot.gr/